Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ADÉU PETER PAN

Familiar

  • ADÉU PETER PAN
  • ADÉU PETER PAN
  • ADÉU PETER PAN

Ciudad: Sant Boi de Llobregat

Lugar: Cal Ninyo

De domingo 8 mayo 2022, 12:00 h a 13:00 h

Ver descripción del evento
dom. 8 may.
12:00 h
Finalizado
A la Maria, una nena amb molta imaginació, li encanten els contes, les històries i aventures que li explica el seu avi, amb qui passa... Leer más

A la Maria, una nena amb molta imaginació, li encanten els contes, les històries i aventures que li explica el seu avi, amb qui passa les tardes jugant a ser Peter Pan.  Però una nit els nens perduts s'enduran la Maria cap al País del Mai Més on viurà aventures amb els pirates, la Campaneta, els indis i tot l'imaginari que va escriure en James Matthew Barrie. Una història molt tendra, on es veuran reflectits els vincles entre els infants i els avis i àvies, i la manera com els pares i les mares gestionen aquestes noves relacions familiars.

Un espectacle de titelles i actors sensible i divertit, que buscarà en tot moment la complicitat de petits i grans amb una posada en escena que us captivarà des del primer moment.


Companyia: Festuc Teatre
Intèrprets i titellaires: Ingrid Teixidó i Pere Pàmpols
Titelles i escenografia: Plancton, Joan Pena i Elisabet Pané.