Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

ADÉU PETER PAN

Familiar

  • ADÉU PETER PAN
  • ADÉU PETER PAN
  • ADÉU PETER PAN

City: Sant Boi de Llobregat

Place: Cal Ninyo

From Sunday 8 May 2022, 12:00 h to 13:00 h

See description of the event
Sun 8 May
12:00 h
Finished
A la Maria, una nena amb molta imaginació, li encanten els contes, les històries i aventures que li explica el seu avi, amb qui passa... Read more

A la Maria, una nena amb molta imaginació, li encanten els contes, les històries i aventures que li explica el seu avi, amb qui passa les tardes jugant a ser Peter Pan.  Però una nit els nens perduts s'enduran la Maria cap al País del Mai Més on viurà aventures amb els pirates, la Campaneta, els indis i tot l'imaginari que va escriure en James Matthew Barrie. Una història molt tendra, on es veuran reflectits els vincles entre els infants i els avis i àvies, i la manera com els pares i les mares gestionen aquestes noves relacions familiars.

Un espectacle de titelles i actors sensible i divertit, que buscarà en tot moment la complicitat de petits i grans amb una posada en escena que us captivarà des del primer moment.


Companyia: Festuc Teatre
Intèrprets i titellaires: Ingrid Teixidó i Pere Pàmpols
Titelles i escenografia: Plancton, Joan Pena i Elisabet Pané.