Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

"Adreça desconeguda"

Teatro

  • "Adreça desconeguda"

Ciudad: Hospitalet de Llobregat, L'

Lugar: Catòlic L'Hospitalet

De sábado 29 mayo 2021, 19:00 h a 21:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
sáb. 29 may.
19:00 h
Finalizado
dom. 30 may.
19:00 h
Finalizado
“Adreça Desconeguda” és una història escrita per una dona. És una història escrita en el període d’entreguerres, que es va publicar... Leer más

“Adreça Desconeguda” és una història escrita per una dona. És una història escrita en el període d’entreguerres, que es va publicar per primera vegada el 1938. A través del gènere epistolar narra amb una originalitat brillant una visió incisiva del naixement i la consolidació del nazisme a l’Alemanya dels anys 30.

Dos amics, de les bones èpoques d’estudiant, emprenen un projecte comú, de vida i de feina. Les circumstàncies pròpies d’un fenomen totalitari com el nazisme posa a prova la seva relació. Les paraules que s’escriuen relaten una història de vida quotidiana sobre com un moviment populista pot penetrar en una societat aparentment madura. Va passar fa 90 anys. Està tornant a passar ara?