Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

"Adreça desconeguda"

Theater

  • "Adreça desconeguda"

City: Hospitalet de Llobregat, L'

Place: Catòlic L'Hospitalet

From Saturday 29 May 2021, 19:00 h to 21:00 h Multiple sessions

See description of the event
Sat 29 May
19:00 h
Finished
Sun 30 May
19:00 h
Finished
“Adreça Desconeguda” és una història escrita per una dona. És una història escrita en el període d’entreguerres, que es va publicar... Read more

“Adreça Desconeguda” és una història escrita per una dona. És una història escrita en el període d’entreguerres, que es va publicar per primera vegada el 1938. A través del gènere epistolar narra amb una originalitat brillant una visió incisiva del naixement i la consolidació del nazisme a l’Alemanya dels anys 30.

Dos amics, de les bones èpoques d’estudiant, emprenen un projecte comú, de vida i de feina. Les circumstàncies pròpies d’un fenomen totalitari com el nazisme posa a prova la seva relació. Les paraules que s’escriuen relaten una història de vida quotidiana sobre com un moviment populista pot penetrar en una societat aparentment madura. Va passar fa 90 anys. Està tornant a passar ara?