Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

"Adreça desconeguda"

Teatre

  • "Adreça desconeguda"

Ciutat: Hospitalet de Llobregat, L'

Lloc: Catòlic L'Hospitalet

De dissabte 29 de maig 2021, 19:00 h a 21:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 29 de maig
19:00 h
Finalitzat
dg. 30 de maig
19:00 h
Finalitzat
“Adreça Desconeguda” és una història escrita per una dona. És una història escrita en el període d’entreguerres, que es va publicar... Llegir més

“Adreça Desconeguda” és una història escrita per una dona. És una història escrita en el període d’entreguerres, que es va publicar per primera vegada el 1938. A través del gènere epistolar narra amb una originalitat brillant una visió incisiva del naixement i la consolidació del nazisme a l’Alemanya dels anys 30.

Dos amics, de les bones èpoques d’estudiant, emprenen un projecte comú, de vida i de feina. Les circumstàncies pròpies d’un fenomen totalitari com el nazisme posa a prova la seva relació. Les paraules que s’escriuen relaten una història de vida quotidiana sobre com un moviment populista pot penetrar en una societat aparentment madura. Va passar fa 90 anys. Està tornant a passar ara?