Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Alba Alsina - streaming

Conciertos, Música

  • Alba Alsina - streaming

Ciudad: Sant Feliu de Llobregat

Lugar: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

Inicio: viernes 5 marzo 2021, 20:30 h

Ver descripción del evento
vie. 5 mar.
20:30 h
Finalizado
CONCERT DIA DE LA DONAIMPORTANT: Aquesta entrada és vàlida per a poder veure el concert en directe a través de Youtube. Una hora abans... Leer más

CONCERT DIA DE LA DONA

IMPORTANT: Aquesta entrada és vàlida per a poder veure el concert en directe a través de Youtube. Una hora abans de l'espectacle rebràs un enllaç per a poder accedir a  la retransmissió.

Alba Alsina és una jove saxofonista gironina amb una sensibilitat, delicadesa i enfocament excepcionals. Aquest és el concert debut de presentació del seu primer disc "El Principio", íntegrament composat i liderat per ella, on el jazz i el Flamenc jazz són còmplices de les seves melodíes. Acompanyada d'una banda de talents joves del jazz nacional, farán vibrar al públic amb energia. Alba Alsina va acompanyada d’una banda excepcional de músics joves i plens d’energia. El seu directe revel·la la complicitat que els uneix i el talent que comparteixen. Junts, poden convertir l’escenari en un espai on retrobar-se amb un/a mateix/a. L’àlbum que presenta Alba Alsina, que té per nom “El Principio”, està creat i composat íntegrament per l’artista gironina, un àlbum en el qual les vuit peces que l’integren creen quelcom fresc i nou, ple de sofisticació, naturalitat i intuïció. Les vuit cançons que conformen “El Principio” són vuit escenaris personals i biogràfics que l’artista ha volgut plasmar sense lletres, només amb música, on ens convida a fer un cop d’ull al seu univers.