Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Alba Alsina - streaming

Concerts, Música

  • Alba Alsina - streaming

Ciutat: Sant Feliu de Llobregat

Lloc: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

Inici: divendres 5 de març 2021, 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
CONCERT DIA DE LA DONAIMPORTANT: Aquesta entrada és vàlida per a poder veure el concert en directe a través de Youtube. Una hora abans... Llegir més

CONCERT DIA DE LA DONA

IMPORTANT: Aquesta entrada és vàlida per a poder veure el concert en directe a través de Youtube. Una hora abans de l'espectacle rebràs un enllaç per a poder accedir a  la retransmissió.

Alba Alsina és una jove saxofonista gironina amb una sensibilitat, delicadesa i enfocament excepcionals. Aquest és el concert debut de presentació del seu primer disc "El Principio", íntegrament composat i liderat per ella, on el jazz i el Flamenc jazz són còmplices de les seves melodíes. Acompanyada d'una banda de talents joves del jazz nacional, farán vibrar al públic amb energia. Alba Alsina va acompanyada d’una banda excepcional de músics joves i plens d’energia. El seu directe revel·la la complicitat que els uneix i el talent que comparteixen. Junts, poden convertir l’escenari en un espai on retrobar-se amb un/a mateix/a. L’àlbum que presenta Alba Alsina, que té per nom “El Principio”, està creat i composat íntegrament per l’artista gironina, un àlbum en el qual les vuit peces que l’integren creen quelcom fresc i nou, ple de sofisticació, naturalitat i intuïció. Les vuit cançons que conformen “El Principio” són vuit escenaris personals i biogràfics que l’artista ha volgut plasmar sense lletres, només amb música, on ens convida a fer un cop d’ull al seu univers.