Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Azul petroleo

Danza

  • Azul petroleo
  • Azul petroleo
  • Azul petroleo

Ciudad: Terrassa

Lugar: Teatre Principal - Plaça de Maragall, 2

De sábado 26 marzo 2022, 20:00 h a 21:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 26 mar.
20:00 h
Finalizado
En l'actual situació de pandèmia, s'ha observat com diversos governs han aplicat mesures de monitoratge i control en la població amb... Leer más

En l'actual situació de pandèmia, s'ha observat com diversos governs han aplicat mesures de monitoratge i control en la població amb la bona intenció de controlar la propagació del virus. A través del seu llenguatge corporal nascut de la dansa urbana, el col·lectiu crea una atmosfera distòpica on investigar aquests ineludibles dilemes. Quanta de la nostra individualitat estem disposats a sacrificar amb la condició de sobreviure com a espècie? I en cas de sobreviure i evolucionar, En què ens convertirem? En què es convertirà l'espècie humana?"

Iron Skulls és un col·lectiu de dansa format l'any 2005 a Barcelona, els seus inicis els trobem al grup de breakdance Bboying. Consolidat professionalment el 2013 es compon de ballarins de diverses àrees de l'Estat espanyol i és conegut pel seu peculiar estil, que atreu diverses disciplines i investiga contínuament els límits del moviment.

Amb la col·laboració: SAT! Teatre y Hop Festival / Coproducción LAVA | Laboratorio de las Artes de Valladolid, Dansa Quinzena Metropolitana 2022, Iron Skulls Co, Teatros del Canal.