Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Azul petroleo

Dansa

  • Azul petroleo
  • Azul petroleo
  • Azul petroleo

Ciutat: Terrassa

Lloc: Teatre Principal - Plaça de Maragall, 2

De dissabte 26 de març 2022, 20:00 h a 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 26 de març
20:00 h
Finalitzat
En l'actual situació de pandèmia, s'ha observat com diversos governs han aplicat mesures de monitoratge i control en la població amb... Llegir més

En l'actual situació de pandèmia, s'ha observat com diversos governs han aplicat mesures de monitoratge i control en la població amb la bona intenció de controlar la propagació del virus. A través del seu llenguatge corporal nascut de la dansa urbana, el col·lectiu crea una atmosfera distòpica on investigar aquests ineludibles dilemes. Quanta de la nostra individualitat estem disposats a sacrificar amb la condició de sobreviure com a espècie? I en cas de sobreviure i evolucionar, En què ens convertirem? En què es convertirà l'espècie humana?"

Iron Skulls és un col·lectiu de dansa format l'any 2005 a Barcelona, els seus inicis els trobem al grup de breakdance Bboying. Consolidat professionalment el 2013 es compon de ballarins de diverses àrees de l'Estat espanyol i és conegut pel seu peculiar estil, que atreu diverses disciplines i investiga contínuament els límits del moviment.

Amb la col·laboració: SAT! Teatre y Hop Festival / Coproducción LAVA | Laboratorio de las Artes de Valladolid, Dansa Quinzena Metropolitana 2022, Iron Skulls Co, Teatros del Canal.