Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Azul petroleo

Dance

  • Azul petroleo
  • Azul petroleo
  • Azul petroleo

City: Terrassa

Place: Teatre Principal - Plaça de Maragall, 2

From Saturday 26 March 2022, 20:00 h to 21:00 h

See description of the event
Sat 26 Mar
20:00 h
Finished
En l'actual situació de pandèmia, s'ha observat com diversos governs han aplicat mesures de monitoratge i control en la població amb... Read more

En l'actual situació de pandèmia, s'ha observat com diversos governs han aplicat mesures de monitoratge i control en la població amb la bona intenció de controlar la propagació del virus. A través del seu llenguatge corporal nascut de la dansa urbana, el col·lectiu crea una atmosfera distòpica on investigar aquests ineludibles dilemes. Quanta de la nostra individualitat estem disposats a sacrificar amb la condició de sobreviure com a espècie? I en cas de sobreviure i evolucionar, En què ens convertirem? En què es convertirà l'espècie humana?"

Iron Skulls és un col·lectiu de dansa format l'any 2005 a Barcelona, els seus inicis els trobem al grup de breakdance Bboying. Consolidat professionalment el 2013 es compon de ballarins de diverses àrees de l'Estat espanyol i és conegut pel seu peculiar estil, que atreu diverses disciplines i investiga contínuament els límits del moviment.

Amb la col·laboració: SAT! Teatre y Hop Festival / Coproducción LAVA | Laboratorio de las Artes de Valladolid, Dansa Quinzena Metropolitana 2022, Iron Skulls Co, Teatros del Canal.