Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Ballada de Swing amb Le Pink Tzigane

Música

  • Ballada de Swing amb Le Pink Tzigane
  • Ballada de Swing amb Le Pink Tzigane

Ciudad: Sant Andreu de la Barca

Lugar: Societat El Casino

De sábado 10 junio 2023, 21:30 h a 23:59 h

Ver descripción del evento
Le Pink Tzigane Nascuts a la fi de 2016 i criats com a conjunt en els passadissos del metre de Barcelona, joglars llistes de carrers... Leer más

Le Pink Tzigane 

Nascuts a la fi de 2016 i criats com a conjunt en els passadissos del metre de Barcelona, joglars llistes de carrers de vocació, Le Pink Tzigane és un pintoresc grup de persones que entén de diferents maneres la música com a forma de vida. Procedents de diferents estils, conjuminen el seu llenguatge en el gypsy swing, per a fer un espectacle festiu i d'un optimisme palpable.

Amants del jazz manouche, klezmer, balkan i el swing; interpreten un repertori d'estàndards,  amb arranjaments i variacions que, al costat de les improvisacions de guitarra gypsy, ukelele, scat,  i altres  instruments solistes ofereix un so personal i recognoscible, respectant l'estil alhora que aporta un discurs modern.

Músics:

Carlos García-Mauriño: guitarra solista 

Eduard Mansergas: veu y guitarra rítmica

Javier Gómez: ukelele rítmico

Andreas Neven: contrabaix