Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Ballada de Swing amb Le Pink Tzigane

Music

  • Ballada de Swing amb Le Pink Tzigane
  • Ballada de Swing amb Le Pink Tzigane

City: Sant Andreu de la Barca

Place: Societat El Casino

From Saturday 10 June 2023, 21:30 h to 23:59 h

See description of the event
Le Pink Tzigane Nascuts a la fi de 2016 i criats com a conjunt en els passadissos del metre de Barcelona, joglars llistes de carrers... Read more

Le Pink Tzigane 

Nascuts a la fi de 2016 i criats com a conjunt en els passadissos del metre de Barcelona, joglars llistes de carrers de vocació, Le Pink Tzigane és un pintoresc grup de persones que entén de diferents maneres la música com a forma de vida. Procedents de diferents estils, conjuminen el seu llenguatge en el gypsy swing, per a fer un espectacle festiu i d'un optimisme palpable.

Amants del jazz manouche, klezmer, balkan i el swing; interpreten un repertori d'estàndards,  amb arranjaments i variacions que, al costat de les improvisacions de guitarra gypsy, ukelele, scat,  i altres  instruments solistes ofereix un so personal i recognoscible, respectant l'estil alhora que aporta un discurs modern.

Músics:

Carlos García-Mauriño: guitarra solista 

Eduard Mansergas: veu y guitarra rítmica

Javier Gómez: ukelele rítmico

Andreas Neven: contrabaix