Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

BELTRAN SWING BAND,

Música

  • BELTRAN SWING BAND,

Ciudad: Sant Joan de Vilatorrada

Lugar: TEATRE ATENEU LA VERBENA

De sábado 20 noviembre 2021, 20:00 h a 21:15 h

Ver descripción del evento
sáb. 20 nov.
20:00 h
Finalizado
BELTRAN SWING BAND,  Una banda que camina pel costat lluminós de la vida. La Bertran Swing Band, és un projecte musical, creat pel... Leer más

BELTRAN SWING BAND, 

Una banda que camina pel costat lluminós de la vida.

 La Bertran Swing Band, és un projecte musical, creat pel guitarrista, compositor i marionetista Jordi Bertran, la violinista Laura Pacios, la contrabaixista Begoña Fernàndez, i el guitarrista Guillem Vallès, tots quatre músics vinculats al departament de Jazz Manouche de l'EMMCA, Escola Municipal de Música i les Arts de l'Ajuntament de l'Hospitalet. 

 La Bertran Swing Band, presenta un concert fresc i alegre amb un estil musical que beu de les fonts del Swing, la Bossa Nova, el Jazz Manouche (Gipsy Jazz), el Bolero o la Rumba. En aquest primer projecte, han fet una acurada tria d'estàndards del Jazz i de temes propis de la Banda, amb un objectiu ben definit, transmetre al públic una atmosfera alegre desenfadada, divertida, i vitalista que provoqui en l'audiència emocions i sensacions.

                           TAQUILLA INVERSA