Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

BELTRAN SWING BAND,

Music

  • BELTRAN SWING BAND,

City: Sant Joan de Vilatorrada

Place: TEATRE ATENEU LA VERBENA

From Saturday 20 November 2021, 20:00 h to 21:15 h

See description of the event
Sat 20 Nov
20:00 h
Finished
BELTRAN SWING BAND,  Una banda que camina pel costat lluminós de la vida. La Bertran Swing Band, és un projecte musical, creat pel... Read more

BELTRAN SWING BAND, 

Una banda que camina pel costat lluminós de la vida.

 La Bertran Swing Band, és un projecte musical, creat pel guitarrista, compositor i marionetista Jordi Bertran, la violinista Laura Pacios, la contrabaixista Begoña Fernàndez, i el guitarrista Guillem Vallès, tots quatre músics vinculats al departament de Jazz Manouche de l'EMMCA, Escola Municipal de Música i les Arts de l'Ajuntament de l'Hospitalet. 

 La Bertran Swing Band, presenta un concert fresc i alegre amb un estil musical que beu de les fonts del Swing, la Bossa Nova, el Jazz Manouche (Gipsy Jazz), el Bolero o la Rumba. En aquest primer projecte, han fet una acurada tria d'estàndards del Jazz i de temes propis de la Banda, amb un objectiu ben definit, transmetre al públic una atmosfera alegre desenfadada, divertida, i vitalista que provoqui en l'audiència emocions i sensacions.

                           TAQUILLA INVERSA