Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

BELTRAN SWING BAND,

Música

  • BELTRAN SWING BAND,

Ciutat: Sant Joan de Vilatorrada

Lloc: TEATRE ATENEU LA VERBENA

De dissabte 20 de novembre 2021, 20:00 h a 21:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 20 de nov.
20:00 h
Finalitzat
BELTRAN SWING BAND,  Una banda que camina pel costat lluminós de la vida. La Bertran Swing Band, és un projecte musical, creat pel... Llegir més

BELTRAN SWING BAND, 

Una banda que camina pel costat lluminós de la vida.

 La Bertran Swing Band, és un projecte musical, creat pel guitarrista, compositor i marionetista Jordi Bertran, la violinista Laura Pacios, la contrabaixista Begoña Fernàndez, i el guitarrista Guillem Vallès, tots quatre músics vinculats al departament de Jazz Manouche de l'EMMCA, Escola Municipal de Música i les Arts de l'Ajuntament de l'Hospitalet. 

 La Bertran Swing Band, presenta un concert fresc i alegre amb un estil musical que beu de les fonts del Swing, la Bossa Nova, el Jazz Manouche (Gipsy Jazz), el Bolero o la Rumba. En aquest primer projecte, han fet una acurada tria d'estàndards del Jazz i de temes propis de la Banda, amb un objectiu ben definit, transmetre al públic una atmosfera alegre desenfadada, divertida, i vitalista que provoqui en l'audiència emocions i sensacions.

                           TAQUILLA INVERSA