Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Benvinguda als Reis d'Orient

Culturales

 • Benvinguda als Reis d'Orient

Ciudad: Olesa de Montserrat

Lugar: Pl. Catalunya - Accés des de l'Avda. Francesc Macià amb Alfons Sala (grups de 2 i 3 persones) i accés per Avda. Francesc Macià amb Pg. del Progrés (grups de 4 i 5 persones)

De martes 5 enero 2021, 18:00 h a 21:35 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
mar. 5 ene.
18:00 h
Finalizado
19:00 h
Finalizado
20:00 h
Finalizado
21:00 h
Finalizado
Enguany la celebració dels Reis d'Orient serà diferent, però igualment màgica i amb molta il·lusió, això si... sota les màximes mesures... Leer más

Enguany la celebració dels Reis d'Orient serà diferent, però igualment màgica i amb molta il·lusió, això si... sota les màximes mesures de seguretat. Per donar la Benvinguda als Reis d’Orient, hem preparat un espectacle audiovisual amb el conte “Nit de Reis, nit d’il·lusions”. A continuació, l’Alcalde lliurarà als Reis d’Orient la clau màgica que obre totes les cases d’Olesa.

L'acte presencial va dirigit sobretot als nens i nenes d’Olesa fins a 12 anys. Les places són limitades, ja que la situació sanitària només permet un aforament limitat en cada una de les representacions que es faran. Per poder facilitar que el màxim de nens i nenes puguin veure l’espectacle a la plaça, demanem que només un adult acompanyi als infants.

La resta d’olesanes i d’olesans podran seguir l’acte en directe des de casa a través del youtube de l’Ajuntament, a les 19.00 h. Així cedirem l’espai disponible als veritables protagonistes del dia: els nostres nens i nenes.

Reservant l’entrada a l’esdeveniment, et fas responsable de la veracitat de les dades utilitzades per fer la reserva i ACCEPTES tots els termes i condicions relacionats a continuació:

 1. Mantenir la distància de seguretat.
 2. Portar mascareta i fer un ús correcte.
 3. No tenir símptomes compatibles amb la COVID-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, dolor muscular, diarrea,...)
 4. No ser positives o haver estat positives per al SARS-CoV-2 durant els 14 dies anteriors a l’activitat.
 5. No haver estat en contacte estret amb positius confirmats o amb persones amb simptomatologia compatible, els 14 dies anteriors a l’activitat.
 6. No restar a l'espera del resultat d'una PCR o una altra prova de diagnòstic molecular, sigui seva o d'un convivent, feta en el marc d'una sospita clínica d'infecció.
 7. Respectar l’aforament de l’activitat.
 8. No provocar aglomeracions.
 9. Autoritzar l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat per utilitzar la informació facilitada per al control d'aforament i per a marca la traçabilitat en cas de detectar-se algun contagi.
 10. Autoritzar a l’Ajuntament per a l’ús gratuït de tot tipus d’imatges relacionades amb l’esdeveniment. Tot això amb l'única excepció i limitació d'aquelles utilitzacions o aplicacions que poguessin atemptar al dret a l'honor, a la moral i/o a l'ordre públic, en els termes previstos en la legislació vigent..
 11. L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat es reserva el dret de fer qualsevol canvi a l'esdeveniment.
 12. L'Ajuntament es reserva el dret d'admissió a l'esdeveniment.
 13. No seran vàlides les entrades que estiguin trencades, en mal estat o falsificades. EN CAS DE DUPLICITATS, NOMÉS VALDRÀ LA PRIMERA VALIDADA.
 14. Queda prohibida la venda o qualsevol altre ús promocional de l'entrada sense autorització de l'Ajuntament.