Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Benvinguda als Reis d'Orient

Cultural

 • Benvinguda als Reis d'Orient

City: Olesa de Montserrat

Place: Pl. Catalunya - Accés des de l'Avda. Francesc Macià amb Alfons Sala (grups de 2 i 3 persones) i accés per Avda. Francesc Macià amb Pg. del Progrés (grups de 4 i 5 persones)

From Tuesday 5 January 2021, 18:00 h to 21:35 h Multiple sessions

See description of the event
Tue 5 Jan
18:00 h
Finished
19:00 h
Finished
20:00 h
Finished
21:00 h
Finished
Enguany la celebració dels Reis d'Orient serà diferent, però igualment màgica i amb molta il·lusió, això si... sota les màximes mesures... Read more

Enguany la celebració dels Reis d'Orient serà diferent, però igualment màgica i amb molta il·lusió, això si... sota les màximes mesures de seguretat. Per donar la Benvinguda als Reis d’Orient, hem preparat un espectacle audiovisual amb el conte “Nit de Reis, nit d’il·lusions”. A continuació, l’Alcalde lliurarà als Reis d’Orient la clau màgica que obre totes les cases d’Olesa.

L'acte presencial va dirigit sobretot als nens i nenes d’Olesa fins a 12 anys. Les places són limitades, ja que la situació sanitària només permet un aforament limitat en cada una de les representacions que es faran. Per poder facilitar que el màxim de nens i nenes puguin veure l’espectacle a la plaça, demanem que només un adult acompanyi als infants.

La resta d’olesanes i d’olesans podran seguir l’acte en directe des de casa a través del youtube de l’Ajuntament, a les 19.00 h. Així cedirem l’espai disponible als veritables protagonistes del dia: els nostres nens i nenes.

Reservant l’entrada a l’esdeveniment, et fas responsable de la veracitat de les dades utilitzades per fer la reserva i ACCEPTES tots els termes i condicions relacionats a continuació:

 1. Mantenir la distància de seguretat.
 2. Portar mascareta i fer un ús correcte.
 3. No tenir símptomes compatibles amb la COVID-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, dolor muscular, diarrea,...)
 4. No ser positives o haver estat positives per al SARS-CoV-2 durant els 14 dies anteriors a l’activitat.
 5. No haver estat en contacte estret amb positius confirmats o amb persones amb simptomatologia compatible, els 14 dies anteriors a l’activitat.
 6. No restar a l'espera del resultat d'una PCR o una altra prova de diagnòstic molecular, sigui seva o d'un convivent, feta en el marc d'una sospita clínica d'infecció.
 7. Respectar l’aforament de l’activitat.
 8. No provocar aglomeracions.
 9. Autoritzar l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat per utilitzar la informació facilitada per al control d'aforament i per a marca la traçabilitat en cas de detectar-se algun contagi.
 10. Autoritzar a l’Ajuntament per a l’ús gratuït de tot tipus d’imatges relacionades amb l’esdeveniment. Tot això amb l'única excepció i limitació d'aquelles utilitzacions o aplicacions que poguessin atemptar al dret a l'honor, a la moral i/o a l'ordre públic, en els termes previstos en la legislació vigent..
 11. L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat es reserva el dret de fer qualsevol canvi a l'esdeveniment.
 12. L'Ajuntament es reserva el dret d'admissió a l'esdeveniment.
 13. No seran vàlides les entrades que estiguin trencades, en mal estat o falsificades. EN CAS DE DUPLICITATS, NOMÉS VALDRÀ LA PRIMERA VALIDADA.
 14. Queda prohibida la venda o qualsevol altre ús promocional de l'entrada sense autorització de l'Ajuntament.