Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

BÈSTIES amb Marta Marco

Teatro

  • BÈSTIES amb Marta Marco
  • BÈSTIES amb Marta Marco
  • BÈSTIES amb Marta Marco

Ciudad: Matadepera

Lugar: Sala d'Actes del Casal de Cultura

De viernes 10 noviembre 2023, 19:00 h a 20:15 h

Ver descripción del evento
vie. 10 nov.
19:00 h
Finalizado
Fins on estaria disposada a arribar una mare perquè la seva filla aconsegueixi allò que vol? Un text que ens parla sense embuts sobre... Leer más

Fins on estaria disposada a arribar una mare perquè la seva filla aconsegueixi allò que vol? Un text que ens parla sense embuts sobre la cultura de la hipersexualització i la “pornificació” dels menors.

Sobre l’escenari una psicoterapeuta (Marta Marco) repassa les repercussions d’un cas extrem: la filla de vuit anys de la seva pacient vol posar-se pits. A través d’una circumstància que pot semblar-nos aberrant i anormal ens convida a revisar la nostra cultura. Quan, i com, comences a adonar-te que la teva moral està sent dirigida per la cultura popular? L’autora ens llença a través d’aquesta història un punyent “I si?” en una societat en la qual la sexualitat i el gènere són una part tan important de qui som, com ens identifiquem, i com ens definim. Quan és massa d’hora per lluitar pels nostres ideals sexuals?

Autora: Monica Dolan

Traducció: Adriana Nadal

Direcció: Pau Roca

Intèrpret: Marta Marco