Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

BÈSTIES amb Marta Marco

Teatre

  • BÈSTIES amb Marta Marco
  • BÈSTIES amb Marta Marco
  • BÈSTIES amb Marta Marco

Ciutat: Matadepera

Lloc: Sala d'Actes del Casal de Cultura

De divendres 10 de novembre 2023, 19:00 h a 20:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 10 de nov.
19:00 h
Finalitzat
Fins on estaria disposada a arribar una mare perquè la seva filla aconsegueixi allò que vol? Un text que ens parla sense embuts sobre... Llegir més

Fins on estaria disposada a arribar una mare perquè la seva filla aconsegueixi allò que vol? Un text que ens parla sense embuts sobre la cultura de la hipersexualització i la “pornificació” dels menors.

Sobre l’escenari una psicoterapeuta (Marta Marco) repassa les repercussions d’un cas extrem: la filla de vuit anys de la seva pacient vol posar-se pits. A través d’una circumstància que pot semblar-nos aberrant i anormal ens convida a revisar la nostra cultura. Quan, i com, comences a adonar-te que la teva moral està sent dirigida per la cultura popular? L’autora ens llença a través d’aquesta història un punyent “I si?” en una societat en la qual la sexualitat i el gènere són una part tan important de qui som, com ens identifiquem, i com ens definim. Quan és massa d’hora per lluitar pels nostres ideals sexuals?

Autora: Monica Dolan

Traducció: Adriana Nadal

Direcció: Pau Roca

Intèrpret: Marta Marco