Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

BLOWING

Familiar, Teatro

  • BLOWING
  • BLOWING

Ciudad: Gavà

Lugar: Espai Maragall

Inicio: domingo 6 febrero 2022, 12:00 h

Ver descripción del evento
dom. 6 feb.
12:00 h
Finalizado
Nova producció de la Companyia Múcab Dans, espectacle visual, poètic i innovador, on la Dansa, la Música en directe i la Tecnologia... Leer más

Nova producció de la Companyia Múcab Dans, espectacle visual, poètic i innovador, on la Dansa, la Música en directe i la Tecnologia Interactiva, en temps real, ens convidaran a volar per un món fantàstic, màgic i absurd.

En aquest moment, milions de desitjos volen fer-se realitat. Demanem desitjos de moltes maneres: bufant espelmes, veient passar un estel fugaç, bufant una pestanya o una flor de dent de lleó. En molts moments de la nostra vida demanem un desig, però... On van aquests desitjos? Es compleixen?

Viurem el viatge d'una petita espora que vol complir el desig de la Yuri. Un viatge meravellós a través del vent, ple d'aventures en què trobarem les respostes a totes aquestes preguntes.


Durada:50 min.