Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Bogumer

Teatro

  • Bogumer
  • Bogumer

Ciudad: Terrassa

Lugar: Teatre Principal - Plaça de Maragall, 2

De sábado 19 marzo 2022, 20:00 h a 21:10 h

Ver descripción del evento
sáb. 19 mar.
20:00 h
Finalizado
Bogumer és la transcripció fonètica de БОГУМЕР, "Déu ha mort", en rus. Moscou, 16 de gener de 1918. Un any després de l’enderrocament... Leer más

Bogumer és la transcripció fonètica de БОГУМЕР, "Déu ha mort", en rus.

Moscou, 16 de gener de 1918. Un any després de l’enderrocament del tsar Nicolau I, Anatoli Lunacharski, comissari d'Instrucció Pública de Lenin i posterior ambaixador a Espanya durant la Segona República, organitza un judici contra Déu per crims contra la humanitat on se’l condemna a mort per genocidi. L’endemà a l’alba un escamot d’afusellament l’executa disparant salves a l’aire. I quan Déu ha mort, a qui encomanem el nostre destí? A qui assenyalem quan busquem culpables? Una societat submergida en el desconcert. Un espai atemporal, una utopia. Els vestigis d'una antiga societat que s'acaba de quedar orfe del màxim líder, un canvi total de paradigma. Davant, el vertigen de sentir-se totalment lliures, sense límits.

Una coproducció de Cia. Vero Cendoya amb Mercat de les Flors. Amb la col·laboració de: Institut Català de les Empreses Culturals, Mercat de les Flors, Teatre de la Llotja.