Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Bogumer

Teatre

  • Bogumer
  • Bogumer

Ciutat: Terrassa

Lloc: Teatre Principal - Plaça de Maragall, 2

De dissabte 19 de març 2022, 20:00 h a 21:10 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 19 de març
20:00 h
Finalitzat
Bogumer és la transcripció fonètica de БОГУМЕР, "Déu ha mort", en rus. Moscou, 16 de gener de 1918. Un any després de l’enderrocament... Llegir més

Bogumer és la transcripció fonètica de БОГУМЕР, "Déu ha mort", en rus.

Moscou, 16 de gener de 1918. Un any després de l’enderrocament del tsar Nicolau I, Anatoli Lunacharski, comissari d'Instrucció Pública de Lenin i posterior ambaixador a Espanya durant la Segona República, organitza un judici contra Déu per crims contra la humanitat on se’l condemna a mort per genocidi. L’endemà a l’alba un escamot d’afusellament l’executa disparant salves a l’aire. I quan Déu ha mort, a qui encomanem el nostre destí? A qui assenyalem quan busquem culpables? Una societat submergida en el desconcert. Un espai atemporal, una utopia. Els vestigis d'una antiga societat que s'acaba de quedar orfe del màxim líder, un canvi total de paradigma. Davant, el vertigen de sentir-se totalment lliures, sense límits.

Una coproducció de Cia. Vero Cendoya amb Mercat de les Flors. Amb la col·laboració de: Institut Català de les Empreses Culturals, Mercat de les Flors, Teatre de la Llotja.