Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Bogumer

Theater

  • Bogumer
  • Bogumer

City: Terrassa

Place: Teatre Principal - Plaça de Maragall, 2

From Saturday 19 March 2022, 20:00 h to 21:10 h

See description of the event
Sat 19 Mar
20:00 h
Finished
Bogumer és la transcripció fonètica de БОГУМЕР, "Déu ha mort", en rus. Moscou, 16 de gener de 1918. Un any després de l’enderrocament... Read more

Bogumer és la transcripció fonètica de БОГУМЕР, "Déu ha mort", en rus.

Moscou, 16 de gener de 1918. Un any després de l’enderrocament del tsar Nicolau I, Anatoli Lunacharski, comissari d'Instrucció Pública de Lenin i posterior ambaixador a Espanya durant la Segona República, organitza un judici contra Déu per crims contra la humanitat on se’l condemna a mort per genocidi. L’endemà a l’alba un escamot d’afusellament l’executa disparant salves a l’aire. I quan Déu ha mort, a qui encomanem el nostre destí? A qui assenyalem quan busquem culpables? Una societat submergida en el desconcert. Un espai atemporal, una utopia. Els vestigis d'una antiga societat que s'acaba de quedar orfe del màxim líder, un canvi total de paradigma. Davant, el vertigen de sentir-se totalment lliures, sense límits.

Una coproducció de Cia. Vero Cendoya amb Mercat de les Flors. Amb la col·laboració de: Institut Català de les Empreses Culturals, Mercat de les Flors, Teatre de la Llotja.