Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

CARTES D'AMOR - Festival Micròmetre

Teatro

  • CARTES D'AMOR - Festival Micròmetre

Ciudad: Santa Susanna

Lugar: Centre Cívic Santa Susanna

De sábado 2 septiembre 2023, 21:00 h a 22:20 h

Ver descripción del evento
sáb. 2 sept.
21:00 h
Finalizado
"Una comèdia romàntica, divertida i emotiva amb Lloll Bertran i Àlex Casanovas" El que A. R. Gurney difícilment podia imaginar és... Leer más

"Una comèdia romàntica, divertida i emotiva amb Lloll Bertran i Àlex Casanovas"

El que A. R. Gurney difícilment podia imaginar és que aquesta petita obra es convertiria en finalista dels Premis Pulitzer i l 'èxit més gran de la seva carrera. I és que Cartes d 'amor és després de més de trenta anys, un autèntic clàssic modern que encara avui es representa en teatres de tot el món.

L'espectador coneixerà les seves vides, l'amor fratern, espiritual, eròtic, les diverses sensibilitats entre home i dona, la inquietud i fragilitat de l'ésser humà davant la soledat i la importància del valor de la pertinença en la societat. Cartes de viatge i postals plenes d'esperances, ambicions, somnis, victòries i fracassos són el fil conductor d'aquesta magistral peça, plena d'humor i d'humanitat.