Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

CARTES D'AMOR - Festival Micròmetre

Teatre

  • CARTES D'AMOR - Festival Micròmetre

Ciutat: Santa Susanna

Lloc: Centre Cívic Santa Susanna

De dissabte 2 de setembre 2023, 21:00 h a 22:20 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 2 de set.
21:00 h
Finalitzat
"Una comèdia romàntica, divertida i emotiva amb Lloll Bertran i Àlex Casanovas" El que A. R. Gurney difícilment podia imaginar és... Llegir més

"Una comèdia romàntica, divertida i emotiva amb Lloll Bertran i Àlex Casanovas"

El que A. R. Gurney difícilment podia imaginar és que aquesta petita obra es convertiria en finalista dels Premis Pulitzer i l 'èxit més gran de la seva carrera. I és que Cartes d 'amor és després de més de trenta anys, un autèntic clàssic modern que encara avui es representa en teatres de tot el món.

L'espectador coneixerà les seves vides, l'amor fratern, espiritual, eròtic, les diverses sensibilitats entre home i dona, la inquietud i fragilitat de l'ésser humà davant la soledat i la importància del valor de la pertinença en la societat. Cartes de viatge i postals plenes d'esperances, ambicions, somnis, victòries i fracassos són el fil conductor d'aquesta magistral peça, plena d'humor i d'humanitat.