Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

CARTES D'AMOR - Festival Micròmetre

Theater

  • CARTES D'AMOR - Festival Micròmetre

City: Santa Susanna

Place: Centre Cívic Santa Susanna

From Saturday 2 September 2023, 21:00 h to 22:20 h

See description of the event
Sat 2 Sep
21:00 h
Finished
"Una comèdia romàntica, divertida i emotiva amb Lloll Bertran i Àlex Casanovas" El que A. R. Gurney difícilment podia imaginar és... Read more

"Una comèdia romàntica, divertida i emotiva amb Lloll Bertran i Àlex Casanovas"

El que A. R. Gurney difícilment podia imaginar és que aquesta petita obra es convertiria en finalista dels Premis Pulitzer i l 'èxit més gran de la seva carrera. I és que Cartes d 'amor és després de més de trenta anys, un autèntic clàssic modern que encara avui es representa en teatres de tot el món.

L'espectador coneixerà les seves vides, l'amor fratern, espiritual, eròtic, les diverses sensibilitats entre home i dona, la inquietud i fragilitat de l'ésser humà davant la soledat i la importància del valor de la pertinença en la societat. Cartes de viatge i postals plenes d'esperances, ambicions, somnis, victòries i fracassos són el fil conductor d'aquesta magistral peça, plena d'humor i d'humanitat.