Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

CENTRE DE LES ARTS DEL CIRC ROGELIO RIVEL presenta VIU!!!!

Culturales

  • CENTRE DE LES ARTS DEL CIRC ROGELIO RIVEL presenta VIU!!!!
  • CENTRE DE LES ARTS DEL CIRC ROGELIO RIVEL presenta VIU!!!!

Ciudad: Sant Esteve de Palautordera

Lugar: Circ Cric

De sábado 8 junio 2024, 18:00 h a 19:00 h

Ver descripción del evento
El Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel és un centre de formació, experimentació i creació de les arts del circ així com també... Leer más

El Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel és un centre de formació, experimentació i creació de les arts del circ així com també un espai de trobada. Va néixer l'any 1999 i amb el temps s'ha consolidat com a pedrera de les arts del circ al nostre país. El CAC Rogelio Rivel és l’únic centre autoritzat de formació professional en Arts del Circ a Catalunya i a Espanya.

Intèrprets (Alumnat del 1r any de Grau Superior del CAC Rogelio Rivel): Aloïs Boyer – Straps, Amaia Leoz – Perxa Xinesa, Camila Pizarro – Straps, Daniel Blázquez – Acro clown, Eladio Sánchez - Straps, Javier Dieguez – Acrodansa, Laura Benavides - Acrobatic Hoops, Liya Schribeman i Miguel Bordons - Equilibris acrobàtics, Luana Flores – Acrodansa, Alejandra Baca – Roda Cyr i Hulahoops, Michael Picard – acrobàcia, Natalia Pessa – cèrcol aeri, Rita Córcoles – Trapezi fix i ShaÏmâa Benkirane - acrobàcia.

Equip artístic i tècnic: CACRR

Fotografia: ©Marta García


Per a tots els públics

Durada: 60 min.