Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

CENTRE DE LES ARTS DEL CIRC ROGELIO RIVEL presenta VIU!!!!

Culturals

  • CENTRE DE LES ARTS DEL CIRC ROGELIO RIVEL presenta VIU!!!!
  • CENTRE DE LES ARTS DEL CIRC ROGELIO RIVEL presenta VIU!!!!

Ciutat: Sant Esteve de Palautordera

Lloc: Circ Cric

De dissabte 8 de juny 2024, 18:00 h a 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
El Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel és un centre de formació, experimentació i creació de les arts del circ així com també... Llegir més

El Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel és un centre de formació, experimentació i creació de les arts del circ així com també un espai de trobada. Va néixer l'any 1999 i amb el temps s'ha consolidat com a pedrera de les arts del circ al nostre país. El CAC Rogelio Rivel és l’únic centre autoritzat de formació professional en Arts del Circ a Catalunya i a Espanya.

Intèrprets (Alumnat del 1r any de Grau Superior del CAC Rogelio Rivel): Aloïs Boyer – Straps, Amaia Leoz – Perxa Xinesa, Camila Pizarro – Straps, Daniel Blázquez – Acro clown, Eladio Sánchez - Straps, Javier Dieguez – Acrodansa, Laura Benavides - Acrobatic Hoops, Liya Schribeman i Miguel Bordons - Equilibris acrobàtics, Luana Flores – Acrodansa, Alejandra Baca – Roda Cyr i Hulahoops, Michael Picard – acrobàcia, Natalia Pessa – cèrcol aeri, Rita Córcoles – Trapezi fix i ShaÏmâa Benkirane - acrobàcia.

Equip artístic i tècnic: CACRR

Fotografia: ©Marta García


Per a tots els públics

Durada: 60 min.