Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

CENTRE DE LES ARTS DEL CIRC ROGELIO RIVEL presenta VIU!!!!

Cultural

  • CENTRE DE LES ARTS DEL CIRC ROGELIO RIVEL presenta VIU!!!!
  • CENTRE DE LES ARTS DEL CIRC ROGELIO RIVEL presenta VIU!!!!

City: Sant Esteve de Palautordera

Place: Circ Cric

From Saturday 8 June 2024, 18:00 h to 19:00 h

See description of the event
El Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel és un centre de formació, experimentació i creació de les arts del circ així com també... Read more

El Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel és un centre de formació, experimentació i creació de les arts del circ així com també un espai de trobada. Va néixer l'any 1999 i amb el temps s'ha consolidat com a pedrera de les arts del circ al nostre país. El CAC Rogelio Rivel és l’únic centre autoritzat de formació professional en Arts del Circ a Catalunya i a Espanya.

Intèrprets (Alumnat del 1r any de Grau Superior del CAC Rogelio Rivel): Aloïs Boyer – Straps, Amaia Leoz – Perxa Xinesa, Camila Pizarro – Straps, Daniel Blázquez – Acro clown, Eladio Sánchez - Straps, Javier Dieguez – Acrodansa, Laura Benavides - Acrobatic Hoops, Liya Schribeman i Miguel Bordons - Equilibris acrobàtics, Luana Flores – Acrodansa, Alejandra Baca – Roda Cyr i Hulahoops, Michael Picard – acrobàcia, Natalia Pessa – cèrcol aeri, Rita Córcoles – Trapezi fix i ShaÏmâa Benkirane - acrobàcia.

Equip artístic i tècnic: CACRR

Fotografia: ©Marta García


Per a tots els públics

Durada: 60 min.