Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Cia Soon - Gregaris

Culturales

  • Cia Soon - Gregaris

Ciudad: Terrassa

Lugar: Escola El Vallès

Inicio: domingo 5 septiembre 2021, 19:30 h

Ver descripción del evento
dom. 5 sept.
19:30 h
Finalizado
Gregaris no és èpic, ni tampoc heroic. Gregaris és un espectacle de suar, honest, dolç i divertit que parla del cantó més humà de l’esport. A... Leer más

Gregaris no és èpic, ni tampoc heroic. Gregaris és un espectacle de suar, honest, dolç i divertit que parla del cantó més humà de l’esport.


A través de l’acrobàcia i l’ humor els 2 artistes posen el focus en la seva relació d’amistat i en com transiten de la col·laboració al conflicte, tot buscant l’equilibri entre gregari i líder. Busquen constantment jocs per provocar-se i mesurar-se, però tot i les diferències que van sorgint, la complicitat és sempre present, ja que en el fons, només es tracta d’un joc.


A l’escena, barregen una presència tendre y subtil amb un alt nivell tècnic en les disciplines de circ. Bàscula, màstil xinès i acrobàcia en un espectacle de 50 minuts per tots els públics que pot ser representat en sala i a l’exterior.Obertura de portes 15 minuts abans de l'espectacle.

Preguem anul·leu reserva si finalment no podeu venir.