Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Cia Soon - Gregaris

Culturals

  • Cia Soon - Gregaris

Ciutat: Terrassa

Lloc: Escola El Vallès

Inici: diumenge 5 de setembre 2021, 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 5 de set.
19:30 h
Finalitzat
Gregaris no és èpic, ni tampoc heroic. Gregaris és un espectacle de suar, honest, dolç i divertit que parla del cantó més humà de l’esport. A... Llegir més

Gregaris no és èpic, ni tampoc heroic. Gregaris és un espectacle de suar, honest, dolç i divertit que parla del cantó més humà de l’esport.


A través de l’acrobàcia i l’ humor els 2 artistes posen el focus en la seva relació d’amistat i en com transiten de la col·laboració al conflicte, tot buscant l’equilibri entre gregari i líder. Busquen constantment jocs per provocar-se i mesurar-se, però tot i les diferències que van sorgint, la complicitat és sempre present, ja que en el fons, només es tracta d’un joc.


A l’escena, barregen una presència tendre y subtil amb un alt nivell tècnic en les disciplines de circ. Bàscula, màstil xinès i acrobàcia en un espectacle de 50 minuts per tots els públics que pot ser representat en sala i a l’exterior.Obertura de portes 15 minuts abans de l'espectacle.

Preguem anul·leu reserva si finalment no podeu venir.