Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

CICLE CONTRABAIX: Dani Nel.lo & Barcelona Big Blues Band

Culturales, Música

  • CICLE CONTRABAIX: Dani Nel.lo & Barcelona Big Blues Band
  • CICLE CONTRABAIX: Dani Nel.lo & Barcelona Big Blues Band
  • CICLE CONTRABAIX: Dani Nel.lo & Barcelona Big Blues Band

Ciudad: Castelldefels

Lugar: Jardins del Castell

Inicio: jueves 12 agosto 2021, 22:00 h

Ver descripción del evento
jue. 12 ago.
22:00 h
Finalizado
Tradicionalment, Barcelona ha donat bones Big bands de jazz i de swing. Des de principis dels setanta fins a l'actualitat, han estat... Leer más


Tradicionalment, Barcelona ha donat bones Big bands de jazz i de swing. Des de principis dels setanta fins a l'actualitat, han estat molts els músics i arranjadors de la ciutat que s'han deixat seduir per la potència i la versatilitat característiques d'aquesta mena de formacions.
Però fins ara, cap d'elles ho havia fet amb la voluntat de dedicar-se al blues i al rhythm and blues. La Barcelona Big Blues Band, sota la direcció del contrabaixista Ivan Kovacevic, conjuga un grup de bons músics que creguin un so energètic, salvatge i alhora sofisticat. A través dels seus arranjaments, Kovacevic aplica a la Big band tota l'experiència i el criteri que ha anat adquirint en petits combos. El resultant és un torrent sonor en la tradició de bandes com les de T-Bone Walker o Johnny Otis.

Lloc: Jardins del Castell
Durada: 70 min
Preu entrada: Entrada gratuïta

Entrades

En línia: a partir del dimarts 10 d'agost, a les 10h a la web www.castelldefelscultura.org

Presencialment: dies 10 i 11 d'agost, de 10h a 13h, a la taquilla del Teatre Plaza ( Plaça de l'Estació, 4) i a la masia de Can Roca de Baix ( c/ Bisbe Urquinaona, 17)