Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

CICLE CONTRABAIX: Dani Nel.lo & Barcelona Big Blues Band

Cultural, Music

  • CICLE CONTRABAIX: Dani Nel.lo & Barcelona Big Blues Band
  • CICLE CONTRABAIX: Dani Nel.lo & Barcelona Big Blues Band
  • CICLE CONTRABAIX: Dani Nel.lo & Barcelona Big Blues Band

City: Castelldefels

Place: Jardins del Castell

Start: Thursday 12 August 2021, 22:00 h

See description of the event
Thu 12 Aug
22:00 h
Finished
Tradicionalment, Barcelona ha donat bones Big bands de jazz i de swing. Des de principis dels setanta fins a l'actualitat, han estat... Read more


Tradicionalment, Barcelona ha donat bones Big bands de jazz i de swing. Des de principis dels setanta fins a l'actualitat, han estat molts els músics i arranjadors de la ciutat que s'han deixat seduir per la potència i la versatilitat característiques d'aquesta mena de formacions.
Però fins ara, cap d'elles ho havia fet amb la voluntat de dedicar-se al blues i al rhythm and blues. La Barcelona Big Blues Band, sota la direcció del contrabaixista Ivan Kovacevic, conjuga un grup de bons músics que creguin un so energètic, salvatge i alhora sofisticat. A través dels seus arranjaments, Kovacevic aplica a la Big band tota l'experiència i el criteri que ha anat adquirint en petits combos. El resultant és un torrent sonor en la tradició de bandes com les de T-Bone Walker o Johnny Otis.

Lloc: Jardins del Castell
Durada: 70 min
Preu entrada: Entrada gratuïta

Entrades

En línia: a partir del dimarts 10 d'agost, a les 10h a la web www.castelldefelscultura.org

Presencialment: dies 10 i 11 d'agost, de 10h a 13h, a la taquilla del Teatre Plaza ( Plaça de l'Estació, 4) i a la masia de Can Roca de Baix ( c/ Bisbe Urquinaona, 17)