Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

CINEMA FAMILIAR: ONWARD

Cine

  • CINEMA FAMILIAR: ONWARD
  • CINEMA FAMILIAR: ONWARD
  • CINEMA FAMILIAR: ONWARD

Ciudad: Arenys de Munt

Lugar: Sala Gran Arenys de Munt

Inicio: domingo 13 diciembre 2020, 18:00 h

Ver descripción del evento
dom. 13 dic.
18:00 h
Finalizado
Onward, el nou film d’animació dels estudis Pixar i Disney, s’estrena doblat al català amb el suport de la Direcció General de Política... Leer más
Onward, el nou film d’animació dels estudis Pixar i Disney, s’estrena doblat al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

L’acció s’ambienta en un món de fantasia habitat per elfs, fades, trols, pegasos i unicorns, on havia existit la màgia però fa temps que s’ha perdut. Dos germans elfs adolescents, Ian i Barley Lightfood, reben una carta i un objecte màgic que el seu pare, mort quan eren petits, els havia llegat. Els nois s’embarcaran en una aventura trepidant per esbrinar si la màgia encara existeix i així poder passar un dia amb el seu pare. A la pel·lícula hi apareix també, per primera vegada en una pel·lícula d’animació de Disney Pixar, un personatge LGTBI, l’agent de policia Specter.