Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

CINEMA FAMILIAR: ONWARD

Cinema

  • CINEMA FAMILIAR: ONWARD
  • CINEMA FAMILIAR: ONWARD
  • CINEMA FAMILIAR: ONWARD

City: Arenys de Munt

Place: Sala Gran Arenys de Munt

Start: Sunday 13 December 2020, 18:00 h

See description of the event
Sun 13 Dec
18:00 h
Finished
Onward, el nou film d’animació dels estudis Pixar i Disney, s’estrena doblat al català amb el suport de la Direcció General de Política... Read more
Onward, el nou film d’animació dels estudis Pixar i Disney, s’estrena doblat al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

L’acció s’ambienta en un món de fantasia habitat per elfs, fades, trols, pegasos i unicorns, on havia existit la màgia però fa temps que s’ha perdut. Dos germans elfs adolescents, Ian i Barley Lightfood, reben una carta i un objecte màgic que el seu pare, mort quan eren petits, els havia llegat. Els nois s’embarcaran en una aventura trepidant per esbrinar si la màgia encara existeix i així poder passar un dia amb el seu pare. A la pel·lícula hi apareix també, per primera vegada en una pel·lícula d’animació de Disney Pixar, un personatge LGTBI, l’agent de policia Specter.