Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Concert Simfònic

Música

  • Concert Simfònic

Ciudad: Berga

Lugar: Berga, Església de Sant Pere

De sábado 13 marzo 2021, 18:00 h a 19:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 13 mar.
18:00 h
Finalizado
El Conservatori de música dels Pirineus presentarà els propers dies 13 i 27 de març els concerts del Projecte Simfònic 2020-2021. El... Leer más

El Conservatori de música dels Pirineus presentarà els propers dies 13 i 27 de març els concerts del Projecte Simfònic 2020-2021. El primer concert serà el dissabte 13 de març a les 18.00 h. a l’Església de Sant Pere de Berga i el segon el dissabte 27 de març a les 18.00 h. a la Sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell.

Enguany el projecte tindrà dos concerts, gràcies al patrocini de l’empresa elèctrica PEUSA i la Germandat de Sant Sebastià de la Seu d’Urgell que permetrà el segon concert a la capital de l’Alt Urgell. Destacar d’altra banda que el concert de Berga d’adhereix a la campanya “Accions 14M” per recaptar fons per a l’Associació pro Disminuïts Psíquics del Berguedà. 

El repertori i la dimensió del projecte, enguany s’ha adaptat a les exigències de la pandèmia per la qual cosa l’orquestra serà més reduïda (uns 30 alumnes del conservatori i les escoles municipals de música de Berga, Puigcerdà i la Seu d’Urgell) així com també el nombre d’assajos, durada del programa i col·locació escènica.

El director del projecte tornarà a ser enguany, l’Oleguer Aymamí que ha conduit l’orquestra del conservatori els darrers cursos.

El repertori del Projecte Simfònic del curs 2020-2021, posarà especial atenció a compositors del segle XX, encara en actiu avui en dia, l’estonià Arvo Pärt i el català Bernat Vivancos, tot i que també amb presència d’obres de Jean Sibelius i Johann Stamitz.