Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Concert Simfònic

Music

  • Concert Simfònic

City: Berga

Place: Berga, Església de Sant Pere

From Saturday 13 March 2021, 18:00 h to 19:00 h

See description of the event
Sat 13 Mar
18:00 h
Finished
El Conservatori de música dels Pirineus presentarà els propers dies 13 i 27 de març els concerts del Projecte Simfònic 2020-2021. El... Read more

El Conservatori de música dels Pirineus presentarà els propers dies 13 i 27 de març els concerts del Projecte Simfònic 2020-2021. El primer concert serà el dissabte 13 de març a les 18.00 h. a l’Església de Sant Pere de Berga i el segon el dissabte 27 de març a les 18.00 h. a la Sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell.

Enguany el projecte tindrà dos concerts, gràcies al patrocini de l’empresa elèctrica PEUSA i la Germandat de Sant Sebastià de la Seu d’Urgell que permetrà el segon concert a la capital de l’Alt Urgell. Destacar d’altra banda que el concert de Berga d’adhereix a la campanya “Accions 14M” per recaptar fons per a l’Associació pro Disminuïts Psíquics del Berguedà. 

El repertori i la dimensió del projecte, enguany s’ha adaptat a les exigències de la pandèmia per la qual cosa l’orquestra serà més reduïda (uns 30 alumnes del conservatori i les escoles municipals de música de Berga, Puigcerdà i la Seu d’Urgell) així com també el nombre d’assajos, durada del programa i col·locació escènica.

El director del projecte tornarà a ser enguany, l’Oleguer Aymamí que ha conduit l’orquestra del conservatori els darrers cursos.

El repertori del Projecte Simfònic del curs 2020-2021, posarà especial atenció a compositors del segle XX, encara en actiu avui en dia, l’estonià Arvo Pärt i el català Bernat Vivancos, tot i que també amb presència d’obres de Jean Sibelius i Johann Stamitz.