Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

COR JOVE DE LA CORAL SANT MEDIR Cicle Cultura Popular als Ateneus

Culturales, Música

  • COR JOVE DE LA CORAL SANT MEDIR Cicle Cultura Popular als Ateneus

Ciudad: Barcelona

Lugar: C/.Feliu i Codina, 7

De domingo 17 febrero 2019, 12:15 h a 14:00 h

Ver descripción del evento
dom. 17 feb.
12:15 h
Finalizado
Sota l'organització de l'Ajuntament de Barcelona, diversos grups artístics s'han coordinat amb la Federació d'Ateneus per crear un... Leer más

Sota l'organització de l'Ajuntament de Barcelona, diversos grups artístics s'han coordinat amb la Federació d'Ateneus per crear un cicle d'actuacions de diferents àmbits de la cultura popular: Cultura Popular als Ateneus, Bandes, Cobles, Corals i Esbarts. A Lluïsos d'Horta programem el Cor Jove de la coral Sant Medir que presentarà l'espectacle Believe.

El Cor Jove de la Coral Sant Medir és una formació coral formada per una vintena de joves d’edats compreses entre quinze anys i vint-i-cinc. L’entitat, fundada l’any 1956, ha desenvolupat durant tot aquest temps una sòlida rajectòria. El seu Cor Jove presenta el concert-espectacle Believe, creat a partir d’idees pròpies i repertori per a tothom. 

A “Believe” ens trobem en un concurs de televisió, amb uns actors professionals que ens ajuden al fil conductor de l’espectacle. La presentadora és una “diva” eixelebrada, el regidor no té mitjans i ha d’improvisar la publicitat interpretant en directe els anuncis,...En aquest concurs el públic (i és de forma real mitjançant una aplicació) voten la que consideren la cançó més maca interpretada per una coral en directe, la nostra. S’hi barregen cançons d’assaig amb cançons de concurs,...s’hi barregen cançons tradicionals, d’autor, de musicals,...percussió corporal.

A “Believe” les cançons ens conviden a celebrar que creiem en la música, el cor, la alegria...que tot això ens mou, hi creiem i ho volem compartir..