Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

DARRERE LA PORTA / Xerrada - Col·loqui, amb introducció teatral, sobre els abusos a menors.

Otros

  • DARRERE LA PORTA / Xerrada - Col·loqui, amb introducció teatral, sobre els abusos a menors.

Ciudad: Sant Esteve de Palautordera

Lugar: Les Escoles Velles

De sábado 13 mayo 2023, 19:30 h a 20:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 13 may.
19:30 h
Finalizado
Recomanat a partir de 12 anys.1 de cada 5 persones a Catalunya ha patit algun tipus de violència sexual durant la seva infància.Carme... Leer más

Recomanat a partir de 12 anys.

1 de cada 5 persones a Catalunya ha patit algun tipus de violència sexual durant la seva infància.

Carme Diaby, a través d'una introducció teatral i posterior col·loqui, ens dóna a conèixer la seva història. Una història d'abús sexual infantil que va callar durant anys.

La introducció teatral consta de diferents escenes. S'interpreta, des de la infantesa fins l'edat adulta, les conseqüències físiques i psíquiques en les diferents edats.

La intenció no és que el públic tingui detall dels fets, sinó de les repercussions que han generat a la nostra protagonista.

La història tindrà un final feliç.

La superació de la Carme Diaby i el seu propòsit ferm de fer pública la seva història, no només com a exemple de superació, sinó sobretot, com a estímul per altres persones.

L’objectiu del col·loqui és despertar consciències i fer pedagogia social. El simple fet de que algú escolti les nostres històries ajuda a trencar tabús i silencis.

Vídeo promo: https://www.youtube.com/watch?v=QkuQGNzsCRE