Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

DARRERE LA PORTA / Xerrada - Col·loqui, amb introducció teatral, sobre els abusos a menors.

Altres

  • DARRERE LA PORTA / Xerrada - Col·loqui, amb introducció teatral, sobre els abusos a menors.

Ciutat: Sant Esteve de Palautordera

Lloc: Les Escoles Velles

De dissabte 13 de maig 2023, 19:30 h a 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 13 de maig
19:30 h
Finalitzat
Recomanat a partir de 12 anys.1 de cada 5 persones a Catalunya ha patit algun tipus de violència sexual durant la seva infància.Carme... Llegir més

Recomanat a partir de 12 anys.

1 de cada 5 persones a Catalunya ha patit algun tipus de violència sexual durant la seva infància.

Carme Diaby, a través d'una introducció teatral i posterior col·loqui, ens dóna a conèixer la seva història. Una història d'abús sexual infantil que va callar durant anys.

La introducció teatral consta de diferents escenes. S'interpreta, des de la infantesa fins l'edat adulta, les conseqüències físiques i psíquiques en les diferents edats.

La intenció no és que el públic tingui detall dels fets, sinó de les repercussions que han generat a la nostra protagonista.

La història tindrà un final feliç.

La superació de la Carme Diaby i el seu propòsit ferm de fer pública la seva història, no només com a exemple de superació, sinó sobretot, com a estímul per altres persones.

L’objectiu del col·loqui és despertar consciències i fer pedagogia social. El simple fet de que algú escolti les nostres històries ajuda a trencar tabús i silencis.

Vídeo promo: https://www.youtube.com/watch?v=QkuQGNzsCRE