Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

David Philips Quartet

Música

  • David Philips Quartet

Ciudad: Sant Feliu de Llobregat

Lugar: Terrassa del Bar de l'Ateneu

De lunes 10 julio 2023, 20:30 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
David Philips és cantant, guitarrista, compositor i productor Anglès que ha tret 7 discos amb Black and Tan Rècords a Holanda i porta... Leer más

David Philips és cantant, guitarrista, compositor i productor Anglès que ha tret 7 discos amb Black and Tan Rècords a Holanda i porta des de 2011 tocant concerts de solista per Europa. El treball com a solista i guitarrista de sessió de Philips l'ha portat a tocar en festivals com Montreaux Jazz Festival (Suïssa), Marciac Jazz Festival (França) Delhi Jazz Festival (l'Índia), Woodford Folk Festival (Austràlia), Blue Balls Festival (Suïssa) o Mare D'Agost Festival (Illes Açores). 

La seva cançons “What Am I?” i "Hummingbird" van ser utilitzades per Redbull i History Channel (USA). 

Enguany David ha escrit i gravat la cançó "En Focus" per a la pel·lícula Espanyola "Te Quiero, Imbecil" - dirigida per Laura Mañá amb Quim Gutiérrez, Natalia Tena. La pel·lícula és la comèdia Espanyola més vist en Netflix.

El seu primer disc "Heal Yourself Alone" va ser triat com a disc de la setmana en la ràdio BBC Londres. David ha actuat el la RTVE2 i TVE3 a Espanya.

Músics

David Philips: guitarra i veu

Matias Miguez: baix

Marta Urdiales: bateria

Fernando Tejero: teclat