Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

David Philips Quartet

Music

  • David Philips Quartet

City: Sant Feliu de Llobregat

Place: Terrassa del Bar de l'Ateneu

From Monday 10 July 2023, 20:30 h to 21:30 h

See description of the event
David Philips és cantant, guitarrista, compositor i productor Anglès que ha tret 7 discos amb Black and Tan Rècords a Holanda i porta... Read more

David Philips és cantant, guitarrista, compositor i productor Anglès que ha tret 7 discos amb Black and Tan Rècords a Holanda i porta des de 2011 tocant concerts de solista per Europa. El treball com a solista i guitarrista de sessió de Philips l'ha portat a tocar en festivals com Montreaux Jazz Festival (Suïssa), Marciac Jazz Festival (França) Delhi Jazz Festival (l'Índia), Woodford Folk Festival (Austràlia), Blue Balls Festival (Suïssa) o Mare D'Agost Festival (Illes Açores). 

La seva cançons “What Am I?” i "Hummingbird" van ser utilitzades per Redbull i History Channel (USA). 

Enguany David ha escrit i gravat la cançó "En Focus" per a la pel·lícula Espanyola "Te Quiero, Imbecil" - dirigida per Laura Mañá amb Quim Gutiérrez, Natalia Tena. La pel·lícula és la comèdia Espanyola més vist en Netflix.

El seu primer disc "Heal Yourself Alone" va ser triat com a disc de la setmana en la ràdio BBC Londres. David ha actuat el la RTVE2 i TVE3 a Espanya.

Músics

David Philips: guitarra i veu

Matias Miguez: baix

Marta Urdiales: bateria

Fernando Tejero: teclat