Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

De Barcelona a Broadway

Conciertos

  • De Barcelona a Broadway
  • De Barcelona a Broadway
  • De Barcelona a Broadway

Ciudad: Barcelona

Lugar: Golem'S

De domingo 12 febrero 2023, 20:00 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
dom. 12 feb.
20:00 h
Finalizado
Vols fer un viatge musical que ens portarà des de la ciutat bressol dels musicals de Broadway, juntament amb el West End de Londres... Leer más
Vols fer un viatge musical que ens portarà des de la ciutat bressol dels musicals de Broadway, juntament amb el West End de Londres fins al centre dels musicals de casa nostra, el Paral·lel de Barcelona? Celebra Sant Valentí d'aquesta gran manera amb Sant Boi Camerata A4 Cordes.
Un viatge que, com en les millors nits de gala, comptarà amb la col·laboració de dos cantants professionals reconeguts a l'estat com són la Patrícia Paisal i el Xavi Duch juntament amb una banda de música moderna i una orquestra de corda on ens encarregarem de fer lluir aquestes melodies posant ritme amb algunes de les més conegudes coreografies del teatre musical.
Tot plegat un concert apassionant, un show integrat per a la teva població; una nit on la diversió i l'emoció està garantida amb peces de musicals com la Bella i la Bèstia, El Fantasma de la Òpera... entre d'altres perquè quan el públic surti del concert arribi a casa xiulant, cantant i ballant d'emoció.