Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

De Barcelona a Broadway

Concerts

  • De Barcelona a Broadway
  • De Barcelona a Broadway
  • De Barcelona a Broadway

City: Barcelona

Place: Golem'S

From Sunday 12 February 2023, 20:00 h to 21:30 h

See description of the event
Sun 12 Feb
20:00 h
Finished
Vols fer un viatge musical que ens portarà des de la ciutat bressol dels musicals de Broadway, juntament amb el West End de Londres... Read more
Vols fer un viatge musical que ens portarà des de la ciutat bressol dels musicals de Broadway, juntament amb el West End de Londres fins al centre dels musicals de casa nostra, el Paral·lel de Barcelona? Celebra Sant Valentí d'aquesta gran manera amb Sant Boi Camerata A4 Cordes.
Un viatge que, com en les millors nits de gala, comptarà amb la col·laboració de dos cantants professionals reconeguts a l'estat com són la Patrícia Paisal i el Xavi Duch juntament amb una banda de música moderna i una orquestra de corda on ens encarregarem de fer lluir aquestes melodies posant ritme amb algunes de les més conegudes coreografies del teatre musical.
Tot plegat un concert apassionant, un show integrat per a la teva població; una nit on la diversió i l'emoció està garantida amb peces de musicals com la Bella i la Bèstia, El Fantasma de la Òpera... entre d'altres perquè quan el públic surti del concert arribi a casa xiulant, cantant i ballant d'emoció.