Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

DREAMS TEATRE - La Caputxeta Vermella

Familiar, Teatro

  • DREAMS TEATRE - La Caputxeta Vermella
  • DREAMS TEATRE - La Caputxeta Vermella
  • DREAMS TEATRE - La Caputxeta Vermella

Ciudad: Blanes

Lugar: Teatre de Blanes

De domingo 27 noviembre 2022, 17:30 h a 18:30 h

Ver descripción del evento
dom. 27 nov.
17:30 h
Finalizado
Ens situem als voltants de 1920. La Caputxeta i la seva mare viuen als afores de París prop de l’àvia que viu feliçment en una caseta... Leer más

Ens situem als voltants de 1920. La Caputxeta i la seva mare viuen als afores de París prop de l’àvia que viu feliçment en una caseta al mig del bosc; un indret protegit on hi habiten animals salvatges, sobretot llops... Un dia, la mare deixa que la caputxeta vagi a veure a la iaia tota sola. A mig camí es topa amb un llop que li assegura que és vegetarià, i encara que primer desconfia d’ell, acaben fent-se bons amics. La mare, l’àvia i el guardabosc no creuen en llops vegetarians i li prohibeixen apropar-s’hi, així que la nena i el llopet decideixen veure’s d’amagat. Però la història es complica. Un home de negocis sense escrúpols vol transformar el bosc en una urbanització, i per aconseguir-ho necessita demostrar que els llops no s’han de protegir; són animals ferotges que ataquen i es cruspeixen a la gent, sobretot nenes i nens... La caputxeta està en perill? El llop és vegetarià... o no?