Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

DREAMS TEATRE - La Caputxeta Vermella

Familiar, Theater

  • DREAMS TEATRE - La Caputxeta Vermella
  • DREAMS TEATRE - La Caputxeta Vermella
  • DREAMS TEATRE - La Caputxeta Vermella

City: Blanes

Place: Teatre de Blanes

From Sunday 27 November 2022, 17:30 h to 18:30 h

See description of the event
Sun 27 Nov
17:30 h
Finished
Ens situem als voltants de 1920. La Caputxeta i la seva mare viuen als afores de París prop de l’àvia que viu feliçment en una caseta... Read more

Ens situem als voltants de 1920. La Caputxeta i la seva mare viuen als afores de París prop de l’àvia que viu feliçment en una caseta al mig del bosc; un indret protegit on hi habiten animals salvatges, sobretot llops... Un dia, la mare deixa que la caputxeta vagi a veure a la iaia tota sola. A mig camí es topa amb un llop que li assegura que és vegetarià, i encara que primer desconfia d’ell, acaben fent-se bons amics. La mare, l’àvia i el guardabosc no creuen en llops vegetarians i li prohibeixen apropar-s’hi, així que la nena i el llopet decideixen veure’s d’amagat. Però la història es complica. Un home de negocis sense escrúpols vol transformar el bosc en una urbanització, i per aconseguir-ho necessita demostrar que els llops no s’han de protegir; són animals ferotges que ataquen i es cruspeixen a la gent, sobretot nenes i nens... La caputxeta està en perill? El llop és vegetarià... o no?