Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

DUO MASSINI-CONSTANTINO Danses i música d'origen mediterrani

Conciertos, Música

  • DUO MASSINI-CONSTANTINO Danses i música d'origen mediterrani

Ciudad: Girona

Lugar: Casa de Cultura

De jueves 1 septiembre 2022, 20:00 h a 21:15 h

Ver descripción del evento
jue. 1 sept.
20:00 h
Finalizado
El duo, procedent de Massa, a la Toscana, ens ofereix diferents danses amb orígens mediterranis de compositors tant diferents com Giuliani... Leer más

El duo, procedent de Massa, a la Toscana, ens ofereix diferents danses amb orígens mediterranis de compositors tant diferents com Giuliani o Piazzola. Com a duo han realitzats infinitat de concerts, enregistraments per a ràdio i TV a diversos països d’Europa. Han estrenat obres de Oliviero Lacagnina, Ugo Tonarelli i Claudio Vaira. Gràcies a la seva passió per Piazzola el duo ha realitzat transcripcions per a dues guitarres de moltes pàgines de les seves composicions originals per a diferents instruments i sempre posen obres del gran compositor argentí als seus recitals.

Actualment compaginen la seva activitat concertística amb la docència a l’escola de música de Massa i a seminaris d’estiu. Toquen guitarres del luthier de Florència Andrea Tacchi, amb cordes Dogal.