Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

DUO MASSINI-CONSTANTINO Danses i música d'origen mediterrani

Concerts, Music

  • DUO MASSINI-CONSTANTINO Danses i música d'origen mediterrani

City: Girona

Place: Casa de Cultura

From Thursday 1 September 2022, 20:00 h to 21:15 h

See description of the event
Thu 1 Sep
20:00 h
Finished
El duo, procedent de Massa, a la Toscana, ens ofereix diferents danses amb orígens mediterranis de compositors tant diferents com Giuliani... Read more

El duo, procedent de Massa, a la Toscana, ens ofereix diferents danses amb orígens mediterranis de compositors tant diferents com Giuliani o Piazzola. Com a duo han realitzats infinitat de concerts, enregistraments per a ràdio i TV a diversos països d’Europa. Han estrenat obres de Oliviero Lacagnina, Ugo Tonarelli i Claudio Vaira. Gràcies a la seva passió per Piazzola el duo ha realitzat transcripcions per a dues guitarres de moltes pàgines de les seves composicions originals per a diferents instruments i sempre posen obres del gran compositor argentí als seus recitals.

Actualment compaginen la seva activitat concertística amb la docència a l’escola de música de Massa i a seminaris d’estiu. Toquen guitarres del luthier de Florència Andrea Tacchi, amb cordes Dogal.