Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Efímera: El Candidat (o candidata) amb Marc Villanueva i Gerard Vallverde

Otros

  • Efímera: El Candidat (o candidata) amb Marc Villanueva i Gerard Vallverde
  • Efímera: El Candidat (o candidata) amb Marc Villanueva i Gerard Vallverde
  • Efímera: El Candidat (o candidata) amb Marc Villanueva i Gerard Vallverde

Ciudad: Santa Perpètua de Mogoda

Lugar: CAM Bernades

Inicio: sábado 4 noviembre 2023, 19:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
sáb. 4 nov.
19:00 h
Finalizado
22:00 h
Finalizado
Efímera és la nova programació d'espectacles professionals que ompliran durant tot l’any el calendari de Santa Perpètua de Mogoda amb... Leer más

Efímera és la nova programació d'espectacles professionals que ompliran durant tot l’any el calendari de Santa Perpètua de Mogoda amb teatre, música, dansa, circ, espectacles familiars i tot allò imaginable que es pugui fer a la nova Sala Telers del Vapor, al Teatre del Centre, a CAM Bernades, a la Granja i la seva versió més fresca que omplirà el Parc Central a l'estiu.

En l’agitat context immediatament posterior al maig de 1968, obre a París la llibreria independent L’Impensé Radical, especialitzada en jocs d’estratègia desconeguts, i amb una singular ambició: arribar a desxifrar, a través seu, els mecanismes del poder polític i les pràctiques de dominació.

El candidato (o candidata) recupera un dels jocs de taula editats per L’Impensé, i el converteix en una partida performativa per a tres grups de vuit jugadores. El candidato (o candidata) proposa una situació lúdica des de la qual reflexionar col·lectivament sobre els significats de la paraula “política” i sobre allò polític.


En cas d'omplir aforament, s'obrirà una nova sessió a les 22:00h.