Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Efímera: El Candidat (o candidata) amb Marc Villanueva i Gerard Vallverde

Altres

  • Efímera: El Candidat (o candidata) amb Marc Villanueva i Gerard Vallverde
  • Efímera: El Candidat (o candidata) amb Marc Villanueva i Gerard Vallverde
  • Efímera: El Candidat (o candidata) amb Marc Villanueva i Gerard Vallverde

Ciutat: Santa Perpètua de Mogoda

Lloc: CAM Bernades

Inici: dissabte 4 de novembre 2023, 19:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 4 de nov.
19:00 h
Finalitzat
22:00 h
Finalitzat
Efímera és la nova programació d'espectacles professionals que ompliran durant tot l’any el calendari de Santa Perpètua de Mogoda amb... Llegir més

Efímera és la nova programació d'espectacles professionals que ompliran durant tot l’any el calendari de Santa Perpètua de Mogoda amb teatre, música, dansa, circ, espectacles familiars i tot allò imaginable que es pugui fer a la nova Sala Telers del Vapor, al Teatre del Centre, a CAM Bernades, a la Granja i la seva versió més fresca que omplirà el Parc Central a l'estiu.

En l’agitat context immediatament posterior al maig de 1968, obre a París la llibreria independent L’Impensé Radical, especialitzada en jocs d’estratègia desconeguts, i amb una singular ambició: arribar a desxifrar, a través seu, els mecanismes del poder polític i les pràctiques de dominació.

El candidato (o candidata) recupera un dels jocs de taula editats per L’Impensé, i el converteix en una partida performativa per a tres grups de vuit jugadores. El candidato (o candidata) proposa una situació lúdica des de la qual reflexionar col·lectivament sobre els significats de la paraula “política” i sobre allò polític.


En cas d'omplir aforament, s'obrirà una nova sessió a les 22:00h.